Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Şenocak İlkokulu

Telefon : 0537 642 02 63
Belgegeçer : 0543 687 25 35
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://senocakilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Şenocak Mahallesi / Haliliye / Şanlıurfa
VİZYON : * Öğrencilerinin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek. * Öğrenciye, Atatürk İlke ve İnkılâplarına, T.C.Anayasasına ve Türk demokrasinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırabilmesini sağlamak. * Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek. * Öğrenciye, kişisel, toplumsal sorunları tanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak. * Öğrenciye sağlıklı yaşamak, ailesinin ve toplumun sağlığını korumak için gereken bilgi ve alışkanlığını kazandırmak.
MİSYON : Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.
BAŞARILAR :

Öğretmen :15
Öğrenci :333
Derslik :11
Kütüphane Kitap Sayısı :700
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : 08:30-14:10
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Öğretmen servisimiz bulunmaktadır. Öğretmenlerimizin hepsi günlük gidiş geliş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri : Şanlıurfa il merkezinden Mardin İstikametinde duble yoldan 30 KM gelindikten sonra sağa dönerek 1 Km asfalt yol gelinerek köyümüze ulaşabilirsiniz. Demirol Tesisleri Civarı. NAMET Çiftliği Arkası Bilgiler 02.05.2023 tarihinde güncellenmiştir. ŞENOCAK KÖYÜ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Şanlıurfa´nın Merkez ilçesi Haliliye´ye bağlı 30 kilometre uzaklıktadır. Yaklaşık olarak yol 20 dakika sürmektedir. Bilgiler 18.08.2023 tarihinde güncellenmiştir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuz taşıma merkezli olup sınıf mevcutları 30-35 arasıdır. Okulumuzun lojmanı bulunmamaktadır. Öğretmenlerimizin hepsi servisle gidiş-geliş yapmaktadır. Okulumuzda toplam 15 personel bulunmaktadır. Yabancı uyruklu öğrencimiz yoktur. Okulumuzda akıllı tahta YOKtur. Bilgiler 18.08.2023 tarihinde güncellenmiştir.
Yazdır :